SEND.no – helt enkelt

Bruker din bedrift mye tid på utsendelser av faktura? SEND.no gjør det enklere og raskere å sende dokumenter,
til en mye lavere pris enn vanlig porto!

Hva er egentlig SEND.no?

SEND.no er en selvbetjeningsportal for adresserte utsendelser. Utsendelsene kan være i form av fysiske dokumenter i Posten, eller det kan være kombinert med digitale utsendelser som Digipost, eFaktura eller avtalegiro. Det er mulig å automatisere bruken av SEND.no. Det betyr at regnskapssystemer, KIS eller dokumentarkiv-systemer automatisk kan sette i gang utsendelser uten at brukeren trenger å tenke på det. SEND.no skriverdriver, som er gratis for alle våre kunder, gjør det mulig å sende ut brev og faktura rett fra dokumentbehandlingsprogrammet ditt.

SEND.no er utviklet av Grafisk Digital. Alle dokumenter som bestilles i SEND.no produseres i vår egen printsentral på Straume rett utenfor Bergen.

For små virksomheter og store konsern!

Det kan være mye å spare for din virksomhet ved å legge utsendelsene inn i SEND.no. Vi har en svært gunstig stykkpris. Dette gjør at portokostnadene til din virksomhet kan reduseres betydelig selv om dere kun sender et par dokumenter i måneden. Det er også mye å spare om dere har store kvantum eller spesielle behov. Vi har et fremragende produksjonsapparat, som gjør at vi kan finne gode løsninger på de fleste behov. Kontakt oss for avtale løsningforslag og priser på slike oppdrag.

Ansatte slipper å bruke tid på å printe, frankere, konvoluttere, adressere og poste dokumenter. I tillegg slipper virkomheten å kjøpe inn materialene som kreves for å sende ut dokumenter selv. For elektroniske utsendelser kan dere spare tid ved at SEND.no automatisk finner den foretrukne kanalen til kunden. Dette sikrer en sømløs faktureringsopplevelse.

For selskaper med konsermodell har vi gode løsninger for kontering av faktura, og kan vi lett sende faktura til hvert enkelt datterselskap.

Hvordan bruker man SEND.no?

Det er gjort på 1-2-3:

  1. Velg filen(e) som skal sendes
  2. Juster instillingene for utsendelsen slik at den blir sånn du vil ha den
  3. Se på resultatet og trykk på “Godkjenn”

Vi har laget omfattende brukerveiledninger som er tilgjengelige etter at man har logget inn i SEND.no. Disse består av hjelpetekster og videoer. Vi bistår selvfølgelig med god og rask kundeservice dersom man har spørsmål underveis.

Pris og leveringstid

Det koster kr. 9,17 og det inkluderer porto, materiell og en side med fargeprint. For ekstra sider i et brev kommer kr. 0,82 og for brev til utlandet kommer et tillegg på rundt 5 kroner. Alle priser er eks. mva. Neste prisstigning blir 01.01.2023 når Posten endrer portosatsene. Digitale utsendelser koster mindre enn papirutsendelser. Hvis dere registrerer en utsendelse før kl 12.00 vil den bli levert til Posten sammen dag.

  • Vi fakturerer på etterskudd den siste i hver måned i henhold til stykkprisene over
  • Ingen forhåndsbetaling
  • Ingen etableringskostnad
  • Ingen oppstartskostnad pr. bestilling
  • Ingen programvareinstallasjon eller mas om oppgradering
  • Ingen forpliktelser – så snart du slutter å sende brev så slutter vi å fakturere – så enkelt er det!

Hvordan må dokumentene se ut?

Det som vises i konvoluttvinduet må være i henhold til Postens krav. Det betyr at de øverste 7 cm på venstre halvdel av side en i brevet er avsatt til avsender- og mottakeradresse. Hva som er på resten av side 1 og på øvrige sider står dere helt fritt til å velge.

SEND.no kan plassere logo/avsenderadresse for deg, og hver bedrift kan ha mange ulike avsendervarianter som de kan velge mellom.

Vi printer brevene på A4 kopipapir av beste kvalitet (Navigator 80 gram) og sørger for gode farger og bildekvalitet. Det er også mulig å velge at dokumentene skal printes på giroblankett (gul 90 gram). Arkene blir brettet på midten og lagt i en C5-konvolutt som vist under.

Eksempel på brev fra Åsane kirke pakket i standard konvolutt med stort vindu

SEND.no kan kombineres med andre avtaler

Det trengs ingen tjenesteavtale for å bruke SEND.no. Mange store virksomheter har allerede avtale med en aktør om utsendelse av faktura, og i mange tilfeller omfatter avtalen både papirfaktura og ulike former for digital faktura. Vi inngår gjerne slike omfattende avtaler. Vi ser at mange virksomheter har behov for utsendelser i tillegg til det som inngår i sine avtaler, og bruker SEND.no til disse. All brevpost som dere nå produserer selv kan dere fint bruke SEND.no til, selv om dere har andre avtaler som omhandler fakturautsendelsene deres.

Personvern og sikkerhet

Vi i Grafisk Digital (som står bak SEND.no) har behandlet persondata i over 20 år. Vi sørger for sikkerhet i alle løsningene våre, noe vi kan dokumentere med sertifikat for både ISO-9001 og ISO-27001. Vi oppfordrer derfor alle å inngå en databehandleravtale med oss, som viser at vi har forpliktet oss å behandle personopplysninger fra din virksomhet i henhold til GDPR-direktivene.

Alle filer som lastes inn i SEND.no krypteres før overføring og slettes etter en fast tid. Filer brukes bare en gang og bare til det de er ment for.

Hvordan komme i gang?

Klikk på den blå knappen for å opprette konto og spare din virksomhet både tid og penger!

Har du spørsmål, så send oss en e-post eller ring 41751400