Verv og spar kr. 500,-

Vi vet at en fornøyd kunde er vår beste ambassadør for SEND.no

Vi håper at du er fornøyd og kan anbefale andre å bruke SEND.no slik at også de kan spare mye tid og store kostnader. Hvis en ny kunde oppgir din vervekode så vil vi varsle deg om hvem som har oppgitt din kode. Når den nye kunden har sendt sine første brev ut i SEND.no vil vi kreditere din virksomhet med kr. 400 + mva = kr. 500,-

Under vil du finne forslag til tekst som du kan klippe inn i en epost, men du kan selvsagt endre teksten og skrive akkurat det du selv ønsker. Husk å endre alt som står i klammer (tre steder).

Tekstforslag:

Hei <navn>,

Jeg sender denne e-posten for å fortelle deg at jeg bruker SEND.no, og for å anbefale deg å gjøre det samme. SEND.no er en tjeneste levert av Grafisk Digital AS og de driver med både papirbaserte og digitale dokumentutsendelser for norske virksomheter. Visste du at det koster 19 kroner bare i porto for å sende brev med frimerke eller frankeringsmaskin-stempel? Å sende samme brev med SEND.no koster bare kr. 9,17 + mva. Vi sparer store portokostnader ved å gjøre det på denne måten og det som tidligere tok lang tid er nå unnagjort med noen tastetrykk. Resultatet ser dessuten mer profesjonelt ut. Brevene sendes med Posten og kommer fram minst like fort som før.

Det koster ikke noe å ha en konto i SEND.no og de fakturerer bare for de brevene og fakturaene dere sender ut. Faktura kommer på ehf i slutten av hver måned og den er spesifisert slik at det er lett å fordele kostnader internt. Det er innebygget en fin hjelpefunksjon i SEND.no og du får god hjelp fra Grafisk Digital hvis du lurer på noe.

Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe, men les først om SEND.no på send.no/enkelt

Slik kommer du i gang: Gå inn på www.send.no og klikk på den store blå knappen. Fyll ut og send inn, men husk å oppgi denne vervekoden: <kode> før du trykker OK. Resten går av seg selv.

Med vennlig hilsen
<navn>